o firmě

V ájurvédě,
hned po správném dýchání
se klade důraz na správné stravování.
Kvalitní, vždy čerstvé jídlo ( dosolování černou solí,
používání směsí koření pro lepší trávení, místo bílého cukru
palmový cukr, omezení mléčných výrobků a jogurtů,  omezení
masa, přednost má krůtí maso a divočina a malé rychlé ryby, ze-
le​nina tepelně upravovaná, kvalitní rýže,  připravovaná v rýžovaru  
a další.) a pitný režim,vše ve správném čase, s vychutnáním každého 
sousta, v klidu všemi smysly. Proto má jídlo mít tolik bareva chutí,
 kolik máme smyslů. Skladba a množství jídla se má řídit dle času, 
geografického místa, ročního období a mělo by respektovat 
zdravotní  konstituci jednotlivce, tedy naslouchat signálům svého těla.
A tyto signály vám řeknou co jste a spolehlivě vás povedou.

U nás si můžete objednat na toto téma i další literaturu a
 zakoupit originální směsi indických koření, používaných
při vaření, včetně ghí,  jako základu téměř 
každého ájurvédského jídla.
Více o stravě 

 Na individuální objednávku pořádáme  jednodenní kurzy vaření již od 3osob výše.
Cena za osobu 2 000,-Kč

 


Pohled i pro oči
Všechny barvy , všechny chutě
Ájurvédský moučník
Ájurvédské směsi koření pro zdravou stravu
Kandovaná amla,ovesné tyčinky, malé sladkosti před velkým jídlem